Hemma igen från 'spännande' äventyr ^ ^

Ja, nu är jag hemma igen. Trött & sliten.

Jag kan inte direkt påstå att det var världsligt kuligt i city, men mitt sällskap var inte fel på en fläck :)
Spendrerade tiden tillsammans med Thildur & Bea banan, och även syster kom efter ett tag! MysGos.
Vi gav upp efter 'en stund' eftersom gå omkring på samma torg i lite mer än en timme kan bli sjukligt enformigt. ^^
syster&jag åkte hem till min far istället och socialiserade oss lite granna på altanen, woo älskar min altan! :D
Den är så mysig. Träväggar upp till midjan fast lite högre, sedan fönster som går att öppna åt sidorna. Och utanför fortsätter trägolvet ut en bit mot gräsmattan och på sidan. Haha mja, svårt att förklara, men är görskönt att sitta där varma sommarkvällar :D Funkar även under de lite kyligare, då åker infran igång och filtar bärs ut, huur gosigt som hellst!

Men åter igen till ämnet, hemma hos pappa :D
Måste bara säga att det såg förjävligt ut där hemma, fy sjutton. Och då för dem som inte vet, så är min far både pedant på högsta nivå och även dammallergiker på det, haha ^ ^. Ända gången det ser ut sådär hemma, är när saker&ting är totalt fucked up, vilket det är för tillfället. Men varför kan vi ta någon annan gång :)

Blev inte så långvarit där på grund av att sista bussen går 11 på vardagar, vilket jag tycker suger.
Jag menar, det är sommarlov, iallafall för de flesta. Alla ungdommar har det? Vilket är hälften av Gävles befolkning..typ! (A) Då borde dem vell förstå att vi vill vara ute och virra på även vardagarna, inte bara helgerna. Jag tror inte att dem skulle förlora på att åtminstonde lägga sista bussen vid 12 tiden :) Borde fasen framföra det :D hahaha!

Var tvungen att cykla från stan sen, eftersom jag hade gjort det tidigare på ditvägen. Inte så snällt mot stackars cykeln att låta den stå där över natten och frysa direkt, känna sig ensam och kanske tillochmed bli misshandlad & sabboterad :(<3

Träffade fd. klasskamrat Hannan på hemvägen, - HEJ HANNAN! :D
Hon hade varit ute på spännande äventyr, precis som jag :)

Nu är det iallafall dags att sova, och jag lovar er söta&rara läsare. Att jag kommer inte skriva såhär mycket som jag nu gjort i fortsättningen, kanske bara någon vecka. Känner att jag verkligen måste få skriva av mig, och jag kommer nog tröttna lite i längden, och texterna kommer bli kortare. Sussa så sött nu allesammans, för det skall jag! :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback